пятница, 8 декабря 2017 г.

Kolme-juustu puri

Purid ja lavašid on ühed kiiduväärt letikaubad, tänu neile valmivad pitsad ja soojad ampsud kibekiiresti. Ja piimatooteid on selles puris külluslikult!


Koostiosad:


Retsept
Toiduaine  Kogus             Poe Kogus
Poe Hind
Puri 330 330 g 0,8
Ricotta-kohupiim 200 200 g 0,33
Oliiviõli 150 500 g 5,49
Brie’ juustu 125 130 g 2,25
Mozzarella 125 150 g 1,95
Riivitud juust 100 500 g 3,75


Kuidas Teha?

Lõika puri või priskema läbimõõduga lavašš laiupidi pooleks, nii et saad kaks õhemat ketast/ovaali. Jäta üks järgmiseks korraks. Nirista teine üle oliiviõliga või määri peale
võid. Puista peale ricotta, siis riivjuust ja mozzarella. Emade-isade poolelevõib ka valgehallitusjuustu lisada. Mida rohkem on erinevaid juustulisi, seda mõnusam ja huvitavama iseloomuga puri saab. 

Mulle isiklikult maitseb, kui on lisatud veel peenikest tšillipudi kohevate kihtide vahele.
Siis sutsti ahju 200 kraadi juurde ja kuldpruuniks! Lõika lahti, serveeri tomativiilude või koduse letšoga. Muide, kui kodune tomatihoidis blenderis sodiks lasta, õnnestub see konservandivaba väärt kraam lastele ketšupi pähe maha müüa.

Комментариев нет:

Отправить комментарий