Purid ja lavašid on ühed kiiduväärt
letikaubad, tänu neile valmivad pitsad ja soojad ampsud kibekiiresti. Ja
piimatooteid on selles puris külluslikult!
Koostiosad:
Retsept | ||||
Toiduaine | Kogus | Poe Kogus | Poe Hind | |
Puri | 330 | 330 | g | 0,8 |
Ricotta-kohupiim | 200 | 200 | g | 0,33 |
Oliiviõli | 150 | 500 | g | 5,49 |
Brie’ juustu | 125 | 130 | g | 2,25 |
Mozzarella | 125 | 150 | g | 1,95 |
Riivitud juust | 100 | 500 | g | 3,75 |
Kuidas Teha?
Lõika puri või priskema
läbimõõduga lavašš laiupidi pooleks, nii et saad kaks õhemat ketast/ovaali.
Jäta üks järgmiseks korraks. Nirista teine üle oliiviõliga või määri peale
võid. Puista peale ricotta, siis riivjuust ja mozzarella. Emade-isade poolelevõib ka valgehallitusjuustu lisada. Mida rohkem on erinevaid juustulisi, seda mõnusam ja huvitavama iseloomuga puri saab.
võid. Puista peale ricotta, siis riivjuust ja mozzarella. Emade-isade poolelevõib ka valgehallitusjuustu lisada. Mida rohkem on erinevaid juustulisi, seda mõnusam ja huvitavama iseloomuga puri saab.
Mulle isiklikult maitseb, kui on lisatud veel peenikest tšillipudi kohevate kihtide vahele.
Siis sutsti ahju 200 kraadi juurde ja kuldpruuniks! Lõika lahti, serveeri tomativiilude või koduse letšoga. Muide, kui kodune tomatihoidis blenderis sodiks lasta, õnnestub see konservandivaba väärt kraam lastele ketšupi pähe maha müüa.
Комментариев нет:
Отправить комментарий